Видях огромното небе, и погледа прекрасен на лишените от всичко.” (П. Елюар) „На всяко създание му подхождат още няколко други живота.” (А. Рембо) „В цъфтежа е целта!” (Е. Дикинсън)

Родното градче по света... Или просто Love.Panagyurishte

Това е новата ми страница във Facebook, с която се опитвам да популяризирам родното Панагюрище сред потребителите на мрежата. Тя е предназначена за и за българи, и за чужденци и цели да привлече вниманието им към любимия ми роден град. Ако мислите, че инициативата е готина и искате повече хора по света да научат за Панагюрище, неговата богата история, достиженията на културата, спорта и бизнеса, да видят неговото изкуство и да го разгледат - отидете на Love.Panagyuriste във Facebook и разпространявайте постерите на града, като ги споделяте в своите профили, страници и групи.
Страницата Love.Panagyuriste е още в развитие и ще бъде обогатявана постоянно с нови визии, хрумки и категории. Ще се радвам на вашите идеи и коментари.


ИНТЕРЕСНИ ВИДЕА и СЛАЙД ГАЛЕРИИ


FAMOUS PEOPLE
 PLACES
 ART
 EVENTS
 FOODS AND DRINKS

 BEQUEST
 WATCH
AND MANY MORE...

This page is to promote the town Panagiurishte in Bulgaria, Europe. It is a town with a rich and ancient history, unique culture and hospitable people. See it and love it.

Няма коментари:

Публикуване на коментар