Видях огромното небе, и погледа прекрасен на лишените от всичко.” (П. Елюар) „На всяко създание му подхождат още няколко други живота.” (А. Рембо) „В цъфтежа е целта!” (Е. Дикинсън)

Как да се сдобиеш с книги с автограф от мен :)

 "Поздравъ отъ Панагюрище" стигна и до Camlough Lake, недалеч от Нюри, графство Даун в Северна Ирлания, Обединеното кралство. Защото Панагюрище е и там, където стъпва дори един панагюрец. :) Благодарение на Ани Гръблева (зад кадър) и Таня Данова (в кадър).

КНИГИ С АВТОГРАФ:
Всеки, които иска да получи от тези книги с мой автограф, трябва да ми пише на лични съобщения във Фейсбук - Стоян Радулов. :) Да посочи най-близкия офис на куриерска фирма (Спиди или Еконт), откъдето ще си вземе доставката с наложен платеж, трите имена по документ за самоличност и български телефонен номер, за да получи известие за куриерската услуга. :)

Най-новата ми книга е юбилейната антология

На тезгяха са още:
Книгите са посветени на визуалната история на Панагюрище през погледа на архивните снимки и старите пощенски картички - съдържат над 600 изображения и близо 140 истории.
Тези три заглавия могат да бъдат открити и на място във всички книжарници на Панагюрище - в магазините на "Арахна", книжарница "Книгата" до "Т-маркет" и централната книжарница на пл. "20 април". Както и в София - в книжарница "Български книжици" / колонадата под "Кристал".

И още:
Пътуване към Акаша, поезия, дебют / 2000 г. - 12,00 лв.
Абсолютно: Любов, поезия / 2005 г. - 15,00 лв. (Библиографска рядкост, ограничени бройки.)
Във вълшебната виделина на театъра / 2016 г. - 20,00 лв. (Хроника на сценичния живот в Панагюрище - автори и съставители Иван и Нина Радулови. Редактор - Стоян Радулов - пълно изследване по години (от 1865 до 2015), постановки и имена, с богат илюстративен материал, също библиографска рядкост.)

Казвате какво ви се чете, надписвам и изпращам. :) Друг начин в момента няма. :) Повече за всички книги можете да откриете информация в настоящия ми блог.



Следете и следните страници във Фейсбук.



"Най-удивителното в книгата "Пътуване към Акаша" е личността на автора Стоян Радулов. Такова усложнено мислене е неприсъщо на младостта, но то е показател за интелектуалното развитие на поколенията. В това можем да открием и надеждата, че глобалната бездуховност на днешния ден е само кратък период в историята на човечеството."
Красимира Василева

Веселин Иванов за книгата ми "Абсолютно: Любов": "Ефирна и нежна поезия. С огромна радост да се запознаем и на живо!"
Пепа Минова за книгата ми "Поздравъ отъ Панагюрище", том 2: "Най-ценното в днешния празник 24 май - книга, въплатила всичко, с което се гордея!"
Моето Панагюрище никога не е започвало, нито пък е свършвало с онова чутовно Маньово бърдо от пролетта на 1876-та и закодираните още тогава героики и послания. То е много повече. То е къщата на майка ми и татко ми, земята на най-близките ми хора, градчето на детството, пълно със спомени... Във въздуха му още се носят звучните лакърдии на неповторимия панагюрския говор и ароматите на най-вкусната домашна храна... То е цял Космос... А всеки Космос заслужава своите книги, особено ако се казва Панагюрище. Понеже историята на Панагюрище е и историята на България.


Няма коментари:

Публикуване на коментар